sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tapahtui mitä vaan, se on sun elämäs eikä kenenkän muun

Eilen kun en saanut taaskaan unta ennen neljää, vaikka menin sänkyyn jo kahdelta, niin aloin miettiä kaikenlaista. Esimerkiksi mitä haluan oikeasti tulevaisuudessa tehdä.

Joten sain pari ajatusta mieleeni, jotka aion, tai ainakin haluaisin, vuonna 2012 toteuttaa:

Lopeta lukio
Oon miettiny tätä ennen jo, kun edes alotin kyseisessä oppilaitoksessa. Ja oon edelleen siinä samassa mielipiteessä: lukio ei ole mua varten. Eeeei todellakaan. Ensinnäkin, en jaksa opiskella noin kuutta vuotta, että pääsisin sen jälkeen töihin ja saisin rahaa jostain muualtakin kuin kelalta. Joten ajattelin kevään yhteishaussa hakea jonnekkin muualle, siis toisin sanoen ammattikouluun, siitä mille puolelle haen, en ole vielä varma, mutta kai se sinne kauppikseen menee. Tosin asuisin varmaan isän tykönä sen aikaa ainakin, että täyttäisin 17 ja alkaisin saada opintotukea.

Mene kesätöihin
Kyllä, pakko. Ajattelin ehkä, että olisin siellä koko kesän, jos vaan jostain ensin paikan saisin.
Tiedän jo tarkalleen mihin rahani tuhlaisin. Jep, en mihinkään tarpeelliseen ainakaan. :D
En tosin tiedä minne ees menisin, mutta Satamuna kuulostais ihan hyvältä, tai siis ku siitäki kahdesta kuukaudesta tienais jotain 2400€, kun tekis kahdeksan tunnin päivii. :)

Mene töihin
Okei, tää ei oo sellanen et aikoisin toteuttaa, mutta olis kuitenkin kiva jotain pientä työtäkin tehdä opiskelun ohella. Mutta tää ei tuskin oo niinkään edes mahdollista täällä päin, että alaikäisiä otettaisiin minnekään, mutta sekin vielä, ettei täällä juurikaan ole mitään paikkaa minne mennä. :D

Nautin elämästä
Jos jostain töitä kesäksi saan, ni meinaan kyllä bilettää puolet palkasta viikonloppusin. :D
Mutta siis yrittäisin ainakin nautiskella kaikista pikku jutuistakin ja koittaisin arvostaa kaikkea enemmän. :)

3 kommenttia: