tiistai 17. tammikuuta 2012

Mut just tällä hetkellä ei taivaal oo pilven häivää

Tylsää, niin ajattelin tehdä jonkun turhan postauksen. :D

Oon niiiin jäljessä kaikissa kouluhommissa, et luultavasti hajoon koeviikolla. :)
Eikä kyllä oo minkään näköstä inspiraatiota asian eteen mitään tehdäkkään...

Olispa jo kesä, niin pääsis kesätöihin ja sais rahaa! ♥♥♥
Mulla on jo kaksi tarkotusta mun kesätyörahoille!

iPhone ja järjestelmäkamera ! Hui, ihan pelästyin ku oon käyny noita netistä kattelee ja nyt oli ale loppunu ni kaikki oliki taas vaikka kuinka paljon kalliimpaa. :D no mut onneks ne tulee taas kesällä kuitenki alennuksee. :)

En tosin tiiä että haluunko ton iPhone 4:sen vai 4S:än. :D Hajotan sen kuitenki vuoden sisään, niin taidan sen halvemman varmuuden vuoksi ottaa, haha. :D
Enkä kyllä kamerastakaan tiedä, kun aika moni kenellä on järkkäri sieltä halvemmasta päästä, niin sanoo ettei se nyt niin ihmeellinen edes ole, että kannattaa siihen jonkun näkönen objektiivi ostaa. Huh, ne on niiiin kalliita, mutta kattoo jos vaikka sitten joulun jälkeen ostais sellasenkin, jos en heti raaski. :)

Muita en ookkaan miettiny mihin rahani laittaisin, paitsi pitäis varmaan se kesätyöpaikkakin hommata ennen, kun tälläsiä puhun. :D



Jostain syystä blink-182 kuulostaa hyvälle, vaikken normaalisti tällästä musiikkia kuuntelekaan. :) tää on kuitenki hyvä laulu mun mielestä ja on niillä muitakin hyviä kappaleita. :)

Perjantaina varmaan Marikan kanssa Raumalle, pääsen vihdoin tuhlamaan ton Hollywoodin 40€ lahjakortin, joka onkin ollut tossa maleksimassa, kun en oo oikee ostoksilla Raumalla käynyt. :)
Siitä voisin sitten jäädä vaikka sinne, kun on lauantainakin Tanelin kanssa kolmekuukautispäivä. :D lolol
Sovein kyllä vähän Akun kanssa että viikonloppuna nähtäisiin, en ookkaan Akua hetkeen ees nähnyt. :(

Mutta joka tapauksessa.... tuli vähän turha ja sekava postaus, mutta kyllä siinä hetki meni ja pian alkaakin jo peli, joka pitää radiosta kuunnella, kun ei UrhoTV:ltäkään Lukon peliä tule. :)

Mutta jees jees, see ya! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti