keskiviikko 18. tammikuuta 2012

I wish nothing but the best for you too

Kirjotan taas, kun ei oo parempaakaan tekemistä. Tai no, olis kyllä (MM. NE HEMMETIN PORTFOLIOTEHTÄVÄT!!!!) mutta nyt ei kiinnosta. :D Huomenna kyllä teen niitä, kun pääsen jo puol kahdeltatoista koulusta. :) joo, katotaan vaan... :D

Mutta mun asiani! Oon nyt ihan hukassa noitten opiskelupaikkojen suhteen. Lukion lopetan se on varmaa, mut sitä mille puolelle menisin ammattikoulussa, niin siitä oon ihan hukassa.
Kun perjaatteessa voisin käydä kanssa sen kaksois/kolmoistutkinnon (jos jaksan :D) mut sit en tiiä yhtään, että mille puolelle hakisin sitte amiksessa. D:
Kauppista mietein, mut en kyl sittekkää tiiä. Niistä on kyllä pulaa ainakin tällä hetkellä, että niillä olis ainakin töitä tarjolla.
Mutta sitten kun tänään juttelin äitin kanssa, niin se ehdotti että menisin sosiaali ja terveyspuolella. En kyllä todellakaan lähihoitajaksi haluu, lääkikseen ei ihan tsäänssit riitä, jos realistisesti ajattelen, kun siellä on karsinta niin rajua, mutta sitte mietein että siitä olis helppo opiskella vaikka sairaanhoitajaksi tai vaikka kätilöksi.
Toi kätilön homma rupes oikeesti vähän kiinnostamaan, vaikka ajatus siitä kuulostaa vähän, noh, ällöttävälle. :D

Mutta joo, pitää vähän miettiä tarkempaan, tässä on kuitenkin melkein koko tulevaisuus kiinni. :)

Oho, tuli vähän pieni kuva, mutta en jaksa siitä nyt isompaakaan tehdä. :D Mutta niin, noita kattelin vähän Onlyn sivuilta, kun sinne Hollywoodiin olisi tarkoitus mennä kattelee. Jos vanhat merkit paikkaansa pitää, niin tuskin aijon noista mitään ostaa, haha. :D Mutta toi ensimmäinen paita oli kyllä tosi halpa, kun siinä oli -60% ! :)

Onneks on jo torstai huomenna! Ja sitten onkin jo viikonloppu. :) Marika lupasi tarjota Subwaysta ruuat ja Kuosa lupasi vielä tarjota juomat, niin musta tuntuu, ettei tää viikonloppu voi mennä pilalle! :)

ps. sain muuten ruotsin sanakokeesta 14/14 !! :D

4 kommenttia:

  1. Heei mää olen ittekki miettiny tota kätilöö :D tai ainaki yhessä vaiheessa mietein just kätilön, kirurgin ja patologin välil, mut tullu kyl siihen tulokseen ettei itelläkään taida tonne lääkkikseen ihan rahkeita olla :D

    VastaaPoista
  2. mut ei kätilön tarvii mennä lääkiksee, eli tuut mun kanssa nyt amiksee ;)

    VastaaPoista
  3. haha, no tua on kyl ainoo mitä suostun harkitsemaan :D

    VastaaPoista