tiistai 2. lokakuuta 2012

Life doesn't have to be perfect to be wonderful

Lokakuu, kui masentavaa se sit on? No, on siinä se hyvä puoli että saavutan turhimman iän ikinä, eli 17.
En oo pitkään aikaan päivitellyt, johtuen siitä, että asustelin vähän päälle kuukauden päivät Eurajoella isän luona, enkä siellä juuri koneella käynyt.
Nyt kuitenkin muutettiin Marjutin kanssa tälläseen tilavaan kaksioon Raumalle, josta en ole kuvia ottanut, joten pahoittelen. Täällä on vähän kesken eräistä vielä toistaiseksi, synttäreiden jälkeen voitaisiin kyllä suunnata Ikeaan!


Toinen mikä stressaa on yllätys, yllätys koulu. Olen kyllä tehnyt sen päätöksen, että kun kauppiksessa mennään joko opiskelemaan asiakaspalvelua tai taloushallintoa, niin menen taloushallinon puolelle, koska siellä on paljon parempi työllistyminen ja asiakaspalvelu on aika turha.. :D Mutta ei kauppis tällä hetkellä stressaa, meni ne pari koettakin ihan hyvin. Työelämän pelisäännöistä, joka on vähän niikuin yhteiskuntaoppia, niin siitä tuli kolmonen, eli paras ja asiakaspalvelun perustaidoista, joka on jotain paskaa, emt, tuli kakkonen.
Mutta se mikä stressaa niin on se saatanan lukio. :D Tai ei siinäkään stressaa vielä muuta kun ne kuusi kurssia matikkaa... Mut ei ihan oikeest, täytyy nyt painaa tää kolme vuotta ihan 100 lasissa, koska kyl se sit varmasti on sen arvostakin. :) Oon ihan semi innoissani kuitenki tosta lukiostakin nyt, niin jos vaan koitan pitää tän fiiliksen, ni eiköhän se siitä.
Mun olis tarkoitus kirjottaa ruotsi, englanti, äidinkieli, yhteiskuntaoppi ja ylimääräsenä historia. Saas nähä.. :d


Eilen kävin hoitamassa asioita kuntoon kaupungilla. Jokseenkin helpottunut olo.
Illalla Miika ja Taneli tuli käymään, ja sitten päädyttiin juomaan Miikan kanssa kun Tane lähti. :D Aku tuli kanssa meille, pelattiin korttia ja höpöteltiin, oli ihan kivaa. :)


Odotan jo että tulis talvi, syksy on niin masentava. Talvella on niin kaunista ja sitten kun joulu tulee, niin mikään ei oo onnellisempaa aikaa kun se! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti