maanantai 16. huhtikuuta 2012

Puisto täynnä ihmisiä, kevät saapuu hiljalleen, koko kaupunkiin.

Turhat viikonloput on niin turhia. Mutta eipä tainnu moni muukaan lauantaina mitään tehdä, niin paljon oli jengiä ainakin facebookissa. Mutta nyt on jo maanantai. Ja mulla oli tänään matikan uusintakoe, taitaa hylätty tulla siitäkin... :D


Viikonloppu meni siinä matikkaa laskiessa, tai siis lähinnä sunnuntai-ilta.
Tänään, kun koulusta pääsin, niin oli niin nätti ilma, mut nytten tuolla on taas ihan synkkää. Tuli ikävä kesää, varsinkin viimevuotista.

Mulla on ikävä kaikkea, mikä liittyy kesään. Varsinkin viimekesään. Mulla on ikävä niitä ihmisiä, jotka kuului mun elämään silloin, sitä kun ei tarvinnut tehdä mitään, pitkiä automatkoja, kavereiden kanssa juomista , syömistä ja chillailua, kylmiä mikropitsoja, sitä, kun ei saanut aamulla unta, kun oli jo liian valoisaa, rhino rush -peliä, jota hakkasin koko kesän, sitä hullua simpanssia siitä pelistä, aurinkolaseja, kylmiä lonkeroita, joita voitiin juoda ulkona, sitä, kun ei tarvitse laittaa kenkiä jalkaan ja ihan kaikkea muuta!  
Voisimpa elää edes yhden päivän uudestaan viime kesästä, valkkaisin varmaan pitsiturnauksen, sillon kaikki oli vaan niin lepposaa ja täydellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti