keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Feels like I'm knockin' on heaven's door


Aaasdfghjklöä! En kestä, kun en tiedä mitä ostaisin kesätyörahoilla. Haluaisin uuden kameran, kännykän ja sängyn. Mutta sitten tarvisi varmaan ostaa jotain uusia huonekaluja jne. kun muutetaan syksyllä Raumalle. Ja ei varmaan haittaa olisi jos sitä rahaa jäisi vähän ylikin.
Eniten nyt ottaa päähän, kun en osaa yhtään arvioida paljonko tienaan heinäkuussa, mutta perjantaina katsotaan varmaan sen kuun työvuorot, puhetta oli että tehtäisiin ns. vuorotyöt, eli molemmilla olisi aamu- sekä iltavuoroja.

Ensimmäisestä palkasta ajattelin ostaa sen kameran, harmi vaan etten tiedä yhtään millainen on hyvä kamera, joka siis olisi hintaansa nähden myös laadukas. No, kyllä joku tuttu varmasti osaa antaa vähän jeesiä! :D

Mun tekis ihan hulluna mieli ostaa myös iPhone, mutta niin... Se on aika kallis ja en oo mikään maailman paras huolehtimaan sellasista, varsinkaan siis puhelimista. :D Vaikka tosin, ehkä jos olisi sellainen puhelin, niin siihen kiinnittäisi enemmän huomiota, kuin johonkin äitin vanhaan läppäpuhelimeen, joka kierii lattialla puolen tunnin välein.
Oon myös kattonut tota Samsung Galaxy S II:sta, joka oliskin jo sitten satasen halvempi, kuin halvin iPhone. Mutta pitää harkita tarkkaan tää juttu!
Mietein tosin, että voisin ottaa tuolta autotallista äitin ja Ollin vanhan sängyn, mikä ei kuulemma ole kovin hyvä, mutta väliaikaisesti se vois mennä.

Sitten voisin ostaa jotain vasta esim. synttäreitten/joulun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti